Acupressuur en Meridiaanmassage

De cursus ‘Acupressuur en Meridiaanmassage’ levert een denkmodel en behandeltechnieken, die pijnklachten en andere problemen van het bewegingsapparaat gunstig kunnen beïnvloeden. Na een theoretische inleiding over de basisprincipes van de Chinese geneeskundige traditie bestaat de cursus verder uit het praktisch aanleren van diverse behandeltechnieken om een behandeling te openen, therapeutisch voort te zetten en af te sluiten.

Tijdens deze cursus komt de behandeling van (pijn)klachten in een aantal veel­voorkomende regio’s aan bod:

  • lage rugpijn;
  • nekpijn;
  • hoofdpijn;
  • schouderpijn;
  • armpijn;
  • beenpijn.

Er wordt gewerkt met effectieve behandelprotocollen, waarin plaats is voor diverse meridiaanmassage- en  acupressuurtechnieken uitgevoerd op relevante acupunctuurpunten.

Acupressuur is goed in te bouwen in een ‘reguliere’ behandeling, maar is ook heel geschikt om als zelfstandige behandeling toe te passen.

Cursus

Let op! De exacte cursusdagen zijn dinsdag 5 en 19 maart, 2, 16 én 23 april. In verband met de meivakantie zit er geen vrije week tussen les 4 en 5.
Persoonsgegevens

Adresgegevens

Account aanmaken

Accounts die zijn aangemaakt vòòr 1 oktober 2023 zijn niet meer actief en met de lancering van de nieuwe website, automatisch komen te vervallen.

U dient (de eerste keer) een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Een volgende keer dient u eerst in te loggen om het inschrijfproces (sneller) te kunnen voltooien. In uw account kunt u uw opleidingshistorie bekijken, eerder verzonden facturen nogmaals downloaden en online content bekijken (indien van toepassing op uw scholing).

Het wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn.

Het wachtwoord moet minimaal 1 letter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 hoofdletter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 cijfer bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 speciaal karakter bevatten.

De 2 wachtwoorden komen niet overeen.

Notities
Afwijkende factuurgegevens

Waar zoek je naar?