Borstweefseltherapie

MYOS Opleidingen biedt lymfetherapeuten, massage- en sporttherapeuten, klassiek en sportmasseurs én schoonheidsspecialistes, de mogelijkheid om gekwalificeerd borstweefselbehandelaar te worden.

Tijdens deze vierdaagse cursus gaan we van start met het theoretisch gedeelte over de anatomie en fysiologie van het borstgebied. We bespreken de indicaties en contra-indicaties voor de behandeling. Je krijgt uitleg over het werkveld en relevante diagnosemethoden zoals mammografie, echografie en medische thermografie.

Inhoud

De cursus is overwegend praktisch van aard. Tijdens de praktijk leer je speciaal voor de vrouwenborst ontwikkelde fasciale technieken om het borstgebied te ontspannen, met vermindering van lokale spanningen in de borst(en) tot resultaat. De behandelmethode is gericht op het helpen voorkomen van borstklachten, het ondersteunen van vrouwen met borstproblematiek, zoals pijnklachten en het verbeteren van herstel na een operatieve ingreep. De behandeling stimuleert het zelfherstellend vermogen van de cliënt.

Gedurende de cursus wordt de behandelmethodiek op elkaar geoefend.

Cursus

De exacte data zijn vrijdag 13 én zaterdag 14 september, vrijdag 25 oktober en vrijdag 6 december 2024
Persoonsgegevens

Adresgegevens

Account aanmaken

Accounts die zijn aangemaakt vòòr 1 oktober 2023 zijn niet meer actief en met de lancering van de nieuwe website, automatisch komen te vervallen.

U dient (de eerste keer) een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Een volgende keer dient u eerst in te loggen om het inschrijfproces (sneller) te kunnen voltooien. In uw account kunt u uw opleidingshistorie bekijken, eerder verzonden facturen nogmaals downloaden en online content bekijken (indien van toepassing op uw scholing).

Het wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn.

Het wachtwoord moet minimaal 1 letter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 hoofdletter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 cijfer bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 speciaal karakter bevatten.

De 2 wachtwoorden komen niet overeen.

Notities
Afwijkende factuurgegevens

Waar zoek je naar?