Hoofdpijn; massage en therapie

Specialisatie

Hoofdpijn is een veelvoorkomend probleem. Bijna iedereen heeft in zijn leven wel eens hoofdpijn gehad. Hoofdpijn komt in vele verschillende vormen voor en kent enorm veel verschillende oorzaken. Dit maakt de behandeling van hoofdpijn dan ook lastig. Therapeutisch bezien zijn slechts een beperkt aantal hoofdpijnvormen adequaat te behandelen.

Inhoud

Er wordt tijdens deze specialisatie een praktische indeling gemaakt van de verschillende hoofdpijn- en mengvormen. Zowel diagnostisch als therapeutisch wordt er praktisch geoefend. Het accent van de behandeltechnieken zal liggen op het aanleren van mobiliserende gewrichtstechnieken van de hoog-cervicale wervelkolom gecombineerd met verschillende massagetechnieken.

Aan het einde van deze interessante specialisatie wordt er een certificaat uitgereikt en beschikt de therapeut of masseur over functionele kennis van de 4 belangrijkste, primaire hoofdpijnvormen en beheerst deze de vaardigheden om, indien van toepassing, een effectieve behandeling te geven.

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Account aanmaken

Accounts die zijn aangemaakt vòòr 1 oktober 2023 zijn niet meer actief en met de lancering van de nieuwe website, automatisch komen te vervallen.

U dient (de eerste keer) een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Een volgende keer dient u eerst in te loggen om het inschrijfproces (sneller) te kunnen voltooien. In uw account kunt u uw opleidingshistorie bekijken, eerder verzonden facturen nogmaals downloaden en online content bekijken (indien van toepassing op uw scholing).

Het wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn.

Het wachtwoord moet minimaal 1 letter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 hoofdletter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 cijfer bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 speciaal karakter bevatten.

De 2 wachtwoorden komen niet overeen.

Notities
Afwijkende factuurgegevens

Waar zoek je naar?