Klassieke massage (met anatomie en fysiologie)

Reguliere dagopleiding

Gedurende acht ochtenden wordt er functionele, theoretische kennis aangereikt met betrekking tot de anatomie en de fysiologie van het menselijk lichaam. Deze theoretische lesstof is ontdaan van alle overtollige ballast en is 100% functioneel en ondersteunend aan de praktijklessen. Denk hierbij aan oorsprongsplaatsen, aanhechtingen en functies van spieren die tijdens de praktijklessen gemasseerd worden en kennis van de huid en het zenuwstelsel in relatie tot het overdragen van (aanrakings)prikkels en de uiteindelijke effecten van een massagehandgreep. Met recht kan worden gesproken over ‘toegepaste’ anatomie en fysiologie.

De opleiding is overwegend praktisch van aard (ruim 70%). Tijdens de massagelessen worden de fijne en grove kneepjes van het vak aangeleerd. Het einddoel is het kunnen geven van een heerlijke klassieke massage, met zowel een relaxerende (ontspannende) als vitaliserende (oppeppende) intentie.

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Account aanmaken

Accounts die zijn aangemaakt vòòr 1 oktober 2023 zijn niet meer actief en met de lancering van de nieuwe website, automatisch komen te vervallen.

U dient (de eerste keer) een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Een volgende keer dient u eerst in te loggen om het inschrijfproces (sneller) te kunnen voltooien. In uw account kunt u uw opleidingshistorie bekijken, eerder verzonden facturen nogmaals downloaden en online content bekijken (indien van toepassing op uw scholing).

Het wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn.

Het wachtwoord moet minimaal 1 letter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 hoofdletter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 cijfer bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 speciaal karakter bevatten.

De 2 wachtwoorden komen niet overeen.

Notities
Afwijkende factuurgegevens

Betalen in termijnen

We begrijpen dat het volgen van onderwijs een investering is in uw toekomst. Om de toegankelijkheid te vergroten bieden wij u dan ook de mogelijkheid het factuurbedrag in termijnen te betalen.

Het volledige factuurbedrag dient te allen tijde te zijn voldaan op het moment dat de scholing is afgerond.

Waar zoek je naar?