Manuele lymfedrainage masterclass; Borstgezondheid

Speciaal voor alle gediplomeerde Lymfetherapeuten (originele Voddermethode) organiseren wij een Masterclass ‘Manuele lymfedrainage’ met als thema ‘Borstgezondheid’.

Inhoud

Het programma voor deze bijzondere trainingsdag ziet er in grote lijnen als volgt uit:

  • Ochtend: Opfrissen MLD borstgebied en opbouw MLD bij specifieke borstproblemen (cyste/mastopathie/fibrose).
  • Middag: Lymftaping borsten (o.a. cystes/PMS/litteken/borstverkleining) en droogborstelen ter ondersteuning van de lymfecirculatie.

Het laatste deel van de middag wordt verzorgd door Nicolette van der Spek; borstweefseltherapeut, energetisch therapeut en trainer voor VLOW. Zij geeft toelichting over de borstweefselbehandeling, het verschil met de MLD van de borst én de combinatiemogelijkheden van beide behandelmethoden. Ook zal zij een paar technieken laten zien die ook voor Lymfetherapeuten interessant zijn in hun behandeling van de borst.

Tijdens het praktijkdeel wordt er op elkaar geoefend.

Specialisatie

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Account aanmaken

Accounts die zijn aangemaakt vòòr 1 oktober 2023 zijn niet meer actief en met de lancering van de nieuwe website, automatisch komen te vervallen.

U dient (de eerste keer) een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Een volgende keer dient u eerst in te loggen om het inschrijfproces (sneller) te kunnen voltooien. In uw account kunt u uw opleidingshistorie bekijken, eerder verzonden facturen nogmaals downloaden en online content bekijken (indien van toepassing op uw scholing).

Het wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn.

Het wachtwoord moet minimaal 1 letter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 hoofdletter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 cijfer bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 speciaal karakter bevatten.

De 2 wachtwoorden komen niet overeen.

Notities
Afwijkende factuurgegevens

Waar zoek je naar?