Manuele lymfedrainage masterclass; De nervus vagus

De masterclass begint met een inleiding over de nervus vagus, de oorzaken van disbalans, de gevolgen ervan voor lichaam en geest én de mogelijkheden om deze communicatiebrug te versterken. Er wordt een simpele, maar zeer effectieve oefening toegepast om de nervus vagus te activeren, óók voor de behandelaar zelf een handige “tool”!

Daarna staat de praktijk van de MLD centraal. De nervus vagus moet ontspannen, teruggezet worden naar “fabrieksinstellingen”. Hoe kan MLD optimaal ingezet worden om weer in een “parasympatische flow” te komen?

Om deel te kunnen nemen aan deze masterclass is minimaal de basisvaardigheid MLD van de arm, het been en het openen van het halsgebied vereist. Naast Lymfetherapeuten zijn dus ook  masseurs/therapeuten die alleen de 1e leerlijn MLD bij MYOS hebben gevolgd van harte welkom! Neem bij twijfel even contact met ons op. Op basis van de eerder gevolgde cursus MLD wordt er een groep been/arm en een groep rug/buik gevormd, die onder begeleiding van onze twee docenten, Désirée Groen en Odette Timmer, aan de slag zullen gaan. Er wordt op elkaar geoefend.

Masterclass

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Account aanmaken

Accounts die zijn aangemaakt vòòr 1 oktober 2023 zijn niet meer actief en met de lancering van de nieuwe website, automatisch komen te vervallen.

U dient (de eerste keer) een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Een volgende keer dient u eerst in te loggen om het inschrijfproces (sneller) te kunnen voltooien. In uw account kunt u uw opleidingshistorie bekijken, eerder verzonden facturen nogmaals downloaden en online content bekijken (indien van toepassing op uw scholing).

Het wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn.

Het wachtwoord moet minimaal 1 letter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 hoofdletter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 cijfer bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 speciaal karakter bevatten.

De 2 wachtwoorden komen niet overeen.

Notities
Afwijkende factuurgegevens

Waar zoek je naar?