Manuele lymfedrainage Masterclass; Lipo-oedeem

Speciaal voor alle Lymfetherapeuten organiseren wij een Masterclass ‘Manuele lymfedrainage’ met als thema ‘Lipo-oedeem’.

MLD en lymftaping bevorderen op deze manier de kwaliteit van leven bij vrouwen met lipo-oedeem. Alles bij elkaar reden genoeg om een verdiepingsdag te organiseren waarbij kennis en vaardigheden in de behandeling van lipo-oedeem centraal staan.

Tijdens het praktijkgedeelte (in de middag) zal Mariëlle Smith-Lommen, ervaringsdeskundige op het gebied van lipo-oedeem en de behandeling met o.a. MLD en lymftaping, op een sterke manier haar kennis en ervaringen delen.

Cursus

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Account aanmaken

Accounts die zijn aangemaakt vòòr 1 oktober 2023 zijn niet meer actief en met de lancering van de nieuwe website, automatisch komen te vervallen.

U dient (de eerste keer) een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Een volgende keer dient u eerst in te loggen om het inschrijfproces (sneller) te kunnen voltooien. In uw account kunt u uw opleidingshistorie bekijken, eerder verzonden facturen nogmaals downloaden en online content bekijken (indien van toepassing op uw scholing).

Het wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn.

Het wachtwoord moet minimaal 1 letter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 hoofdletter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 cijfer bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 speciaal karakter bevatten.

De 2 wachtwoorden komen niet overeen.

Notities
Afwijkende factuurgegevens

Waar zoek je naar?