Massagetherapie

Tijdens de opleiding Massagetherapie ligt de nadruk op het klinisch redeneren én het praktisch (therapeutisch) vaardig worden. Dit alles ter behandeling van cliënten in de reguliere praktijk. Het onderdeel klinisch redeneren leert je te bepalen welke (therapeutische) behandeling een cliënt nodig heeft en waarom. Er wordt gescreend op rode vlaggen en de hulpvraag en de klachten worden verder geanalyseerd.

Na verder aanvullend onderzoek kan het behandelplan worden opgesteld. Hierbij dient duidelijk te worden wat het doel van de behandeling gaat zijn, welke behandelvormen daarbij geschikt zijn en welke behandeltechnieken het beste kunnen worden toegepast. Ook dient op voorhand duidelijk te worden met welke intensiteit de behandeling het meest effectief zal zijn, hoe lang de behandeling zal gaan duren én wat de frequentie van behandelen gaat zijn. De hiervoor benodigde kennis wordt tijdens de opleiding ruimschoots opgedaan.

Ondersteund door de opgedane ‘therapeutische visie’ worden de opgedane kennis en vaardigheden gebruikt om cliënten met de meest relevante ‘pijntjes’, klachten en blessures therapeutisch te behandelen.

Reguliere dagopleiding

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Account aanmaken

Accounts die zijn aangemaakt vòòr 1 oktober 2023 zijn niet meer actief en met de lancering van de nieuwe website, automatisch komen te vervallen.

U dient (de eerste keer) een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Een volgende keer dient u eerst in te loggen om het inschrijfproces (sneller) te kunnen voltooien. In uw account kunt u uw opleidingshistorie bekijken, eerder verzonden facturen nogmaals downloaden en online content bekijken (indien van toepassing op uw scholing).

Het wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn.

Het wachtwoord moet minimaal 1 letter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 hoofdletter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 cijfer bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 speciaal karakter bevatten.

De 2 wachtwoorden komen niet overeen.

Notities
Afwijkende factuurgegevens

Betalen in termijnen

We begrijpen dat het volgen van onderwijs een investering is in uw toekomst. Om de toegankelijkheid te vergroten bieden wij u dan ook de mogelijkheid het factuurbedrag in termijnen te betalen.

Het volledige factuurbedrag dient te allen tijde te zijn voldaan op het moment dat de scholing is afgerond.

Waar zoek je naar?