Mobilisaties en manipulaties masterclass; extremiteiten, thoracaal, schoudergordel, lumbaal en bekken

Tijdens deze praktische masterclass zullen diverse soft tissue technieken worden aangeleerd aan de extremiteiten (schouder-, elleboog-, pols-, heup-, knie- en enkelregio), regio thoracale wervelkolom, ribben, diafragma en schoudergordel, de lumbale wervelkolom, het S.I.-gewricht en de bekkenregio en wordt er, onder andere, gekeken naar de beweeglijkheid/stand van het bekken en de verschillende wervels. De consequenties van dit onderzoek worden besproken en aanwezige disposities (scheefstanden en bewegingsbeperkingen) zullen worden gecorrigeerd.

Masterclass

De exacte lesdagen vinden plaats op zaterdag 13 en 27 januari en 10 februari 2024 (Thoracaal en schoudergordel), 9 en 23 maart en 6 april 2024 (Lumbaal en bekken) en 1, 15 en 29 juni 2024 (Extremiteiten)
Persoonsgegevens

Adresgegevens

Account aanmaken

Accounts die zijn aangemaakt vòòr 1 oktober 2023 zijn niet meer actief en met de lancering van de nieuwe website, automatisch komen te vervallen.

U dient (de eerste keer) een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Een volgende keer dient u eerst in te loggen om het inschrijfproces (sneller) te kunnen voltooien. In uw account kunt u uw opleidingshistorie bekijken, eerder verzonden facturen nogmaals downloaden en online content bekijken (indien van toepassing op uw scholing).

Het wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn.

Het wachtwoord moet minimaal 1 letter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 hoofdletter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 cijfer bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 speciaal karakter bevatten.

De 2 wachtwoorden komen niet overeen.

Notities
Afwijkende factuurgegevens

Betalen in termijnen

We begrijpen dat het volgen van onderwijs een investering is in uw toekomst. Om de toegankelijkheid te vergroten bieden wij u dan ook de mogelijkheid het factuurbedrag in termijnen te betalen.

Het volledige factuurbedrag dient te allen tijde te zijn voldaan op het moment dat de scholing is afgerond.

Waar zoek je naar?