Mobilisaties en manipulaties masterclass; thoracaal en schoudergordel

Masterclass

Deze masterclass is toegankelijk voor (sport)masseurs en therapeuten met theoretische en praktische kennis van de anatomie en fysiologie en ervaring in het behandelen van cliënten.

Inhoud

Tijdens deze praktische masterclass thoracaal en schoudergordel zullen diverse, soft tissue technieken worden aangeleerd aan de regio’s thoracale wervelkolom, ribben, diafragma en schoudergordel.

De te behandelen technieken zijn:

  • Manuele fasciestretch technieken;
  • Bindweefsel manipulatie technieken;
  • Wax-effleurage techniek;
  • Muscle energy techniques;
  • Release technieken van de regio thoracaal, ribben en schoudergordel.

Er worden, in verband met het stringente beleid van de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd, géén manipulaties (manuele therapie technieken) en andere gewrichtstechnieken uitgevoerd aan de cervicale wervelkolom.

De aangeleerde technieken kunnen zowel ‘quick-fix’ worden gebruikt als ook ingebouwd worden in nieuwe of bestaande behandelprotocollen.

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Account aanmaken

Accounts die zijn aangemaakt vòòr 1 oktober 2023 zijn niet meer actief en met de lancering van de nieuwe website, automatisch komen te vervallen.

U dient (de eerste keer) een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Een volgende keer dient u eerst in te loggen om het inschrijfproces (sneller) te kunnen voltooien. In uw account kunt u uw opleidingshistorie bekijken, eerder verzonden facturen nogmaals downloaden en online content bekijken (indien van toepassing op uw scholing).

Het wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn.

Het wachtwoord moet minimaal 1 letter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 hoofdletter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 cijfer bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 speciaal karakter bevatten.

De 2 wachtwoorden komen niet overeen.

Notities
Afwijkende factuurgegevens

Waar zoek je naar?