Reuma; massage en therapie

Specialisatie

Tijdens deze scholing wordt een aantal van de meest voorkomende vormen van reuma besproken waaronder reumatoïde artritis en de ziekte van Bechterew. Je leert wat je hier als masseur/therapeut aan kunt doen en wat je er vooral niet aan moet doen.

Inhoud

Het begrip reuma roept meestal zeer negatieve gedachten op. Mensen denken daarbij vaak aan pijnlijke en misvormde gewrichten en mogelijke invaliditeit. In de praktijk hoeft een patiënt echter geen reuma te hebben, maar hoogstens één van de vele reumatische aandoeningen of vormen. Het begrip reuma zegt echter niets over de aard of de ernst van de betreffende aandoening. Deze kunnen heel verschillend zijn.

Reuma is dus tegenwoordig binnen de medische wetenschap een hoogst ongelukkig begrip. De medische definitie voor de term reuma is een verzamelnaam voor verschillende aandoeningen die zich binnen het bewegingsapparaat manifesteren.

De opgedane theoretische en praktische kennis, tijdens deze scholing, geven je ruim voldoende handvatten voor een effectieve, massage(therapeutische) behandeling bij een aantal reumatische aandoeningen.

Aan het einde van deze interessante specialisatie wordt er een certificaat uitgereikt.

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Account aanmaken

Accounts die zijn aangemaakt vòòr 1 oktober 2023 zijn niet meer actief en met de lancering van de nieuwe website, automatisch komen te vervallen.

U dient (de eerste keer) een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Een volgende keer dient u eerst in te loggen om het inschrijfproces (sneller) te kunnen voltooien. In uw account kunt u uw opleidingshistorie bekijken, eerder verzonden facturen nogmaals downloaden en online content bekijken (indien van toepassing op uw scholing).

Het wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn.

Het wachtwoord moet minimaal 1 letter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 hoofdletter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 cijfer bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 speciaal karakter bevatten.

De 2 wachtwoorden komen niet overeen.

Notities
Afwijkende factuurgegevens

Waar zoek je naar?