Voet- en onderbeenmassage

Cursus

Tijdens deze cursusavond wordt een volledige voet- en onderbeenmassage gedemonstreerd én praktisch geoefend. Deze ontspannende totaalbehandeling bestaat uit ruim 25 handgrepen. De losse vaardigheden zijn echter ook gemakkelijk te integreren in een bestaande massagebehandeling.

Effleurages en rotaties, uitgevoerd met een relaxerende intentie, hebben de overhand. Er wordt zowel met de volle hand(en), als met verschillende accenten van de hand(en), gemasseerd, zoals de duim(muis), pink(muis) en handwortel.

Naast de voet en de voorzijde van het onderbeen, is er ook aandacht voor de dorsale zijde van het onderbeen (de kuitmusculatuur, incl. achillespees) vanuit langzit.

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Account aanmaken

Accounts die zijn aangemaakt vòòr 1 oktober 2023 zijn niet meer actief en met de lancering van de nieuwe website, automatisch komen te vervallen.

U dient (de eerste keer) een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Een volgende keer dient u eerst in te loggen om het inschrijfproces (sneller) te kunnen voltooien. In uw account kunt u uw opleidingshistorie bekijken, eerder verzonden facturen nogmaals downloaden en online content bekijken (indien van toepassing op uw scholing).

Het wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn.

Het wachtwoord moet minimaal 1 letter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 hoofdletter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 cijfer bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 speciaal karakter bevatten.

De 2 wachtwoorden komen niet overeen.

Notities
Afwijkende factuurgegevens

Waar zoek je naar?