Westerse LomiLomi massage (basis)

Tijdens deze praktische specialisatie wordt kort het theoretisch kader besproken en worden de basistechnieken aangeleerd. Er wordt gewerkt op de rug, nek-schouders, armen, benen én voeten. Vanzelfsprekend worden er ook lange, dynamische strijkingen aangeleerd die worden uitgevoerd vanaf de voet via de rug naar de hand en weer terug.

Aan het einde van deze specialisatie wordt er een certificaat uitgereikt en ben je in staat om je cliënten, met de ruim 25 geleerde technieken, een heerlijke Westerse LomiLomi behandeling te geven.

Cursus

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Account aanmaken

Accounts die zijn aangemaakt vòòr 1 oktober 2023 zijn niet meer actief en met de lancering van de nieuwe website, automatisch komen te vervallen.

U dient (de eerste keer) een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Een volgende keer dient u eerst in te loggen om het inschrijfproces (sneller) te kunnen voltooien. In uw account kunt u uw opleidingshistorie bekijken, eerder verzonden facturen nogmaals downloaden en online content bekijken (indien van toepassing op uw scholing).

Het wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn.

Het wachtwoord moet minimaal 1 letter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 hoofdletter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 cijfer bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 speciaal karakter bevatten.

De 2 wachtwoorden komen niet overeen.

Notities
Afwijkende factuurgegevens

Waar zoek je naar?