Westerse LomiLomi massage (verdieping)

Praktische massagetechnieken, vanuit de Hawaiiaanse LomiLomi massage, worden op een Westerse manier geïnterpreteerd. De integratie van de massagevaardigheden, uitgevoerd met de onderarmen en ellebogen, op spieren en spiergroepen, binnen de bestaande sportmassagebehandeling, staat centraal.

Dit is een vervolg op de basisdag ‘Westerse LomiLomi massage‘. Zonder het certificaat van de basisdag kan helaas (nog) niet worden deelgenomen aan deze verdieping.

Inhoud

Tijdens deze verdiepingsdag worden ca. 40 (therapeutische) onderarmtechnieken behandeld vanuit ruglig. Gedurende deze ontspannende, harmonische, maar toch diepe massagevorm worden zowel afzonderlijke lichaamsdelen, alsook het gehele lichaam gemasseerd. Lokale (spier)accenten en lange, vloeiende strijkingen zorgen voor een mooie dynamiek en creëren een diepe ontspanning.

Het accent ligt op de behandeling van de voorzijde van het lichaam, maar het oliebestendige hoeslaken maakt het mogelijk ook de rug/nek/schouderregio te behandelen vanuit deze uitgangshouding. Dat geeft weer een hele andere dimensie aan de LomiLomi massagebehandeling.

Onderstaande regio’s en combinaties hiervan staan centraal:

  • Gehele been (incl. knie)
  • Buik
  • Decolleté
  • Schouder
  • Nek
  • Onder- en bovenrug
  • Armen
  • Pols/hand

Diverse onderarmtechnieken worden gecombineerd met rekken, pulsen én mobiliseren.

Het theoretisch cursusmateriaal is verrijkt met uitgebreide beschrijvingen van de handgrepen, ondersteund met kleurenfoto’s.

Aan het einde van deze praktische verdiepingsdag wordt er een certificaat uitgereikt.

Specialisatie

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Account aanmaken

Accounts die zijn aangemaakt vòòr 1 oktober 2023 zijn niet meer actief en met de lancering van de nieuwe website, automatisch komen te vervallen.

U dient (de eerste keer) een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Een volgende keer dient u eerst in te loggen om het inschrijfproces (sneller) te kunnen voltooien. In uw account kunt u uw opleidingshistorie bekijken, eerder verzonden facturen nogmaals downloaden en online content bekijken (indien van toepassing op uw scholing).

Het wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn.

Het wachtwoord moet minimaal 1 letter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 hoofdletter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 cijfer bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 speciaal karakter bevatten.

De 2 wachtwoorden komen niet overeen.

Notities
Afwijkende factuurgegevens

Waar zoek je naar?