Wellness massage

Wordt volwaardig, gekwalificeerd behandelaar op het gebied van wellness en ontspanning

Inhoud

MYOS Opleidingen biedt klassiek masseurs, sportmasseurs en schoonheidsspecialistes de mogelijkheid volwaardig, gekwalificeerd behandelaar te worden op het gebied van wellness en ontspanning.

Gezien het feit dat alle basiskennis, met betrekking tot de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam, reeds aanwezig is staat deze modulaire opleiding volledig in het teken van de praktijk.

Tijdens de massagelessen wordt zowel ‘de mens’ als ‘de spier’ gemasseerd met een wellness-intentie. Heerlijke massages met een relaxerend (ontspannend) en vitaliserend (oppeppend) karakter behoren dan tot de mogelijkheden.

Wellness specialisaties

De opleiding is opgebouwd uit zeven verschillende specialisaties. Deze zijn ook los, in willekeurige volgorde, te volgen en worden elk afgesloten met een certificaat.


* Deze specialisatie is ook onderdeel van de ‘Zwangerschapsmassage’. Indien dit certificaat is behaald wordt een vrijstelling verleend.


Het behalen van de zeven, bovenstaande deelcertificaten geeft recht op het diploma ‘Wellness massage’. Er is geen beperking met betrekking tot een maximale opleidingsduur.

Data

Wellness massage

Cursus
Aanvang:
07/09/2024
Einde:
07/12/2024
Van:
10:00 - 17:00
Lesdag:
Zaterdag
Frequentie:
Afwijkend, zie opmerkingen
Locatie:
Utrecht
Aantal lessen:
7 lesdagen
Opmerkingen:
Exacte data en lestijden: Zaterdag 7 september van 10.00 tot 17.00 uur - Hotstone massage, 21 september van 10.00 tot 17.00 uur - LomiLomi (basis), 5 oktober van 09.30 tot 16.30 uur - Indiase hoofdmassage en Bamboe massage, 9 november van 10.00 tot 16.00 uur - Gelaatsmassage, 23 november van 10.00 tot 17.00 uur - LomiLomi (verdieping) en 7 december van 10.00 tot 13.00 uur - Voet- en onderbeenmassage

Kosten

Factuurbedrag

€ 895,- (incl. € 5,- korting bij betaling in één keer)

Inclusief theoretisch cursusmateriaal (full color), massage-olie, gebruik van alle praktische materialen, schrift, pen, diploma, muurschild en koffie/thee/water.

Betaalopties

U kunt het gehele bedrag in één keer of in (maximaal 2) termijnen betalen. 

Ter informatie

Ca. één week voorafgaand aan de start van de scholing ontvangt u van ons, per e-mail, twee berichten.

Het eerste bericht betreft een betaalverzoek. Door op de link te klikken kunt u de betaling verrichten via iDEAL in uw eigen betaalomgeving. Alle gegevens (factuurbedrag, factuurnummer, etc.) zijn al voor u ingevuld. Voor een correcte verwerking van uw betaling in onze administratie, verzoeken wij u de betaling uitsluitend te verrichten door gebruik te maken van deze link. Tot die tijd hoeft u niets te doen.

Het tweede bericht betreft een uitnodiging met hierin alle resterende cursusinformatie.

Docenten

Inschrijven

Startmoment
Persoonsgegevens

Adresgegevens

Account aanmaken

Accounts die zijn aangemaakt vòòr 1 oktober 2023 zijn niet meer actief en met de lancering van de nieuwe website, automatisch komen te vervallen.

U dient (de eerste keer) een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Een volgende keer dient u eerst in te loggen om het inschrijfproces (sneller) te kunnen voltooien. In uw account kunt u uw opleidingshistorie bekijken, eerder verzonden facturen nogmaals downloaden en online content bekijken (indien van toepassing op uw scholing).

Het wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn.

Het wachtwoord moet minimaal 1 letter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 hoofdletter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 cijfer bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 speciaal karakter bevatten.

De 2 wachtwoorden komen niet overeen.

Notities
Afwijkende factuurgegevens

Betalen in termijnen

We begrijpen dat het volgen van onderwijs een investering is in uw toekomst. Om de toegankelijkheid te vergroten bieden wij u dan ook de mogelijkheid het factuurbedrag in termijnen te betalen.

Het volledige factuurbedrag dient te allen tijde te zijn voldaan op het moment dat de scholing is afgerond.

Bijbehorende cursussen

Waar zoek je naar?