Frequently Asked Questions (FAQ)

Wij beantwoorden graag je vragen

Bereikbaarheid

Vanaf de bushalte is het slechts 4 (Utrecht) resp. 14 (Udenhout) minuten lopen naar onze cursuslocatie.
U kunt op beide locaties gemakkelijk parkeren. Parkeren is gratis.

Betaling

Één week voorafgaand aan de start van de scholing ontvangt u van ons een uitnodiging. Hierin is een betaallink opgenomen met het verzoek de betaling van het volledige factuurbedrag cq. de eerste termijn (afhankelijk van de door u gekozen betaaloptie) te voldoen voor aanvang van de scholing.

Lessen

Het is in de meeste gevallen mogelijk een gemiste les in te halen op een andere dag cq. op een andere locatie. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
Gedurende de praktijklessen wordt er op elkaar gewerkt. Voor het leerproces is het zeer belangrijk dat je de vaardigheden ook zelf ervaart.
Wij hebben veel ervaring met cursisten die concentratieproblemen, dyslexie, een auditieve of visuele beperking hebben en stellen alles in het werk om ons onderwijs voor iedereen toegankelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan digitaal lesmateriaal, extra begeleiding en examentijd. Helaas is onze locatie in Udenhout gevestigd op de tweede verdieping van het bedrijfspand en door de afwezigheid van een lift, niet rolstoeltoegankelijk. Heeft u twijfels of de betreffende scholing voor u haalbaar is gelet op uw persoonlijke omstandigheden? Neem dan vooral contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.
Unfortunately it is not possible to study in English. All of our courses and study books are in Dutch.

Examens

Bij de één- en meerdaagse cursussen wordt er (bij een aanwezigheidspercentage van minimaal 80%) een certificaat van deelname uitgereikt. Hier zit dus geen examen aan vast. Bij de ‘grote’ opleidingen bestaat ook de mogelijkheid deze af te sluiten met een diploma (én muurschild). In dat geval dient er te worden deelgenomen aan een interne of externe toetsing. Dit betreft dan theorie en/of praktijk. Bij deze specifieke opleidingen wordt dit ook vermeld op de betreffende webpagina.

Faciliteiten

Onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en hebben een goede, gratis parkeergelegenheid. Er zijn op elke locatie twee toiletten, er is een keuken (met koelkast, vriezer en magnetron), waterkoker en koffiezetapparaat. U kunt ook gebruik maken van ons Wi-Fi netwerk.

MYOS opleidingen

Bij MYOS Opleidingen is alle ruimte voor verschillende ideeën en visies en is er aandacht voor elk individu, ongeacht huidskleur, geloof of seksuele geaardheid.

Binnen de visie van MYOS Opleidingen is vanzelfsprekend geen enkele ruimte voor discriminatie en seksuele intimidatie. Respect (in alle facetten) voor het kwetsbaar opstellen van de medecursisten (met name tijdens de praktijklessen) is een ‘must’.

Onze opleidingen en cursussen

MYOS-Opleidingen-faq-2

MYOS - Opleidingen

MYOS-Opleidingen-faq-1

MYOS - Cursussen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Waar zoek je naar?