Over ons

MYOS laat jouw talent ontwikkelen!

Wie zijn MYOS

MYOS Opleidingen is opgericht door Angela Pronk en Peter Burger en komt voort uit hun gedeelde passie voor het lesgeven én het menselijk lichaam.

Zij bieden hun cursisten op betrokken wijze vakkundig, actief, energiek en functioneel onderwijs, gericht op een erkende functie of beroep in de perimedische massage-, wellness-, sport- en therapiebranche.
MYOS

Visie

Wij sluiten aan bij de mogelijkheden van het individu, zodat een ieder zich gekend, erkend en gewaardeerd weet. Op deze manier stellen wij de cursisten in staat hun kwaliteiten te ontdekken en zich daarmee optimaal te ontwikkelen. We leven in een dynamische wereld, die volop in beweging is. Dit geldt ook voor de sector waartoe de door ons gegeven opleidingen behoren. Constant inspelen op deze dynamiek én de inhoud en kwaliteit van onze opleidingen up-to-date houden is voor ons een vanzelfsprekende onderwijstaak. Hierbij wordt goed gekeken dat sterke, bestaande punten gehandhaafd blijven of zelfs uitgebouwd worden.

Wij..

Normen en waarden

Bij MYOS Opleidingen is alle ruimte voor verschillende ideeën en visies en is er aandacht voor elk individu, ongeacht huidskleur, geloof of seksuele geaardheid. Binnen de visie van MYOS Opleidingen is vanzelfsprekend geen enkele ruimte voor discriminatie en seksuele intimidatie. Respect (in alle facetten) voor het kwetsbaar opstellen van de medecursisten (met name tijdens de praktijklessen) is een ‘must’.

Ontmoet het team

Angela Pronk
Docent / Eigenaar
Een massage is geen optelsom van handgrepen, het is een beleving
Désirée Groen
Docent
De kracht van zacht
Ingrid de Jong
Docent
Kwaliteit in handen
Javier Sarmiento Peñate
Docent
Massage is de studie van anatomie in braille
Koen Heijmans
Docent
Sport + Massage = Fit
Nicolette van der Spek
Odette Timmer
Docent
Volg je hart want dat klopt
Peter Burger
Docent / Eigenaar
Behandel met FLAIR: Focus, Liefde, Aandacht, Intentie en Respect
Sandra Tuithof
Docent
Ctrl Stress Del
Stefan Willemsen
Docent
Een klacht is er om naar te luisteren en naar te handelen

Waar zoek je naar?