Welke cursus past bij jou?

MYOS heeft een uitgebreid aanbod aan cursussen

Studeer flexibel en vertrouwd

MYOS biedt een diversiteit aan één- en meerdaagse cursussen, geschikt voor de masseur en/of therapeut die zich verder wil verbreden en verdiepen. In deze cursussen wordt een specifieke massage- of therapievorm gedoceerd, is een gerichte klacht aan het bewegingsapparaat het uitgangspunt óf ligt het accent op wellness en ontspanning.

Alle cursussen

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the Klik hier voor onze opleidingen!
Acupressuur en Meridiaanmassage

Er wordt gewerkt met effectieve behandelprotocollen, waarin plaats is voor diverse meridiaanmassage- en acupressuurtechnieken uitgevoerd op relevante acupunctuurpunten.

Artrose; massage en therapie

Artrose is een veelvoorkomende en tot beperkingen leidende gewrichtsaandoening. Onderzoek wijst uit dat artrose in de toekomst nog veel vaker zal voorkomen.

Bamboe massage

Bamboe massage komt oorspronkelijk uit Azië. Al duizenden jaren geleden werd er door de Chinezen met bamboe gemasseerd. In het Oosten heeft bamboe een grote symbolische waarde.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een vorm van reflexzone massage. Storingen in andere, of dieper gelegen structuren of organen uiten zich vaak aan de oppervlakte, in de huid of het onderhuids bindweefsel.

Borstweefseltherapie

De behandelmethode is gericht op het helpen voorkomen van borstklachten, het ondersteunen van vrouwen met borstproblematiek, zoals pijnklachten en het verbeteren van herstel na een operatieve ingreep.

Cupping; massage en therapie

Cupping wordt, onder andere, succesvol ingezet bij diverse pijnklachten, restricties (verklevingen) in de fascia en het onderhuids bindweefsel én bij littekenweefsel.

Fibromyalgie/CVS; massage en therapie

Tijdens deze specialisatie worden twee, relatief veelvoorkomende gezondheidsproblemen, te weten fibromyalgie (FM) en het chronisch vermoeidheid syndroom (CVS), uitgebreid besproken.

Frozen Shoulder masterclass

Klachten over pijn in het schoudergewricht en de schouderregio, zijn na nekpijn en rugpijn de meest voorkomende klachten over het bewegingsapparaat.

Waar zoek je naar?