Artrose; massage en therapie

Het accent ligt op de gewrichten waar artrose het meest voorkomt, namelijk de knie en de heup

Inhoud

Artrose is een veelvoorkomende en tot beperkingen leidende gewrichtsaandoening. Onderzoek wijst uit dat artrose in de toekomst nog veel vaker zal voorkomen. De kans dat therapeuten en masseurs te maken krijgen met een cliënt met klachten, voortkomend uit artrose, is dan ook behoorlijk groot.

Inhoud
In deze scholing wordt de bouw, vorm en functie van gewrichtskraakbeen, de peri-articulaire structuren én de pathofysiologie van artrose grondig besproken. Ook de invloed van medicijnen, glucosaminesulfaat, de rol van overgewicht én sport en bewegen komt aan de orde.

Vanzelfsprekend wordt de verworven kennis direct gekoppeld aan de praktische behandelmogelijkheden van de therapeut en masseur.

Het grootste gedeelte van de dag zullen de therapeutische massage- en gewrichtstechnieken en oefentherapeutische principes praktisch worden geoefend. Het accent ligt op de gewrichten waar artrose het meest voorkomt, namelijk de knie en de heup. Er worden voor deze gewrichten per stuk twee zeer effectieve behandelprotocollen aangeleerd.

Aan het einde van deze interessante scholing wordt er een certificaat uitgereikt.

Data

Artrose; massage en therapie

Specialisatie
Aanvang:
13/09/2024
Einde:
13/09/2024
Van:
10:00 - 16:30
Lesdag:
Vrijdag
Frequentie:
Eenmalig
Locatie:
Utrecht
Aantal lessen:
1 lesdag

Kosten

Factuurbedrag

€ 150,-

Inclusief theoretisch cursusmateriaal (full color), schrift, pen, massage-olie, certificaat en koffie/thee/water.

Betaalopties

Ca. één week voorafgaand aan de scholing ontvangt u van ons, per mail, een uitnodiging met de resterende cursusinformatie. In de uitnodiging is een betaalverzoek opgenomen. Door op de link te klikken kunt u de betaling verrichten via iDEAL in uw eigen betaalomgeving. Alle gegevens (factuurbedrag, factuurnummer, etc.) zijn al voor u ingevuld. Voor een correcte verwerking van uw betaling in onze administratie, verzoeken wij u de betaling uitsluitend te verrichten door gebruik te maken van de betaallink in de uitnodiging. Tot die tijd hoeft u niets te doen.

Docenten

Inschrijven

Startmoment
Persoonsgegevens

Adresgegevens

Account aanmaken

Accounts die zijn aangemaakt vòòr 1 oktober 2023 zijn niet meer actief en met de lancering van de nieuwe website, automatisch komen te vervallen.

U dient (de eerste keer) een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Een volgende keer dient u eerst in te loggen om het inschrijfproces (sneller) te kunnen voltooien. In uw account kunt u uw opleidingshistorie bekijken, eerder verzonden facturen nogmaals downloaden en online content bekijken (indien van toepassing op uw scholing).

Het wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn.

Het wachtwoord moet minimaal 1 letter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 hoofdletter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 cijfer bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 speciaal karakter bevatten.

De 2 wachtwoorden komen niet overeen.

Notities
Afwijkende factuurgegevens

Waar zoek je naar?