Gelaatsmassage

De behandeling omvat ruim 40 (therapeutische) handgrepen

Inhoud

Een klassieke gelaatsmassage kent een diversiteit aan massagetechnieken, zoals effleurages, petrissages, fricties, etc. Voor sport- en wellness masseurs bekende technieken. De vertaalslag naar het gelaat zou een volledige lichaamsmassage dan ook kunnen completeren, echter blijkt dit in de praktijk vaak lastig. Kennis van de specifieke anatomie, verschillende huidtypen, indicaties en contra-indicaties, is van groot belang. Een combinatie van voorgaande factoren is onder andere bepalend in de keuze voor een specifieke handgreep, massagerichting en zelfs tussenstof.

Inhoud
  • Na een korte theoretische inleiding staat het overgrote deel van de dag in het teken van de praktijk, waarin ruim 40 (therapeutische) handgrepen worden gedemonstreerd √©n praktisch geoefend.

Naast het gelaat worden ook het decollet√©, de schouders, de hals en de nek/bovenrug behandeld. Het masseren van de regio nek/bovenrug vanuit een andere uitgangshouding (ruglig), dan aangeleerd binnen de ‚Äėklassieke‚Äô sport- en wellness massage (buiklig), is met recht een welkome aanvulling.

  • De ‚Äėklassieke‚Äô rug/nek/schoudermassage kan direct worden uitgebreid door het geleerde te integreren in de bestaande massagebehandeling!

Tijdens deze cursusdag zal het accent liggen op een relaxerende (ontspannende) gelaatsmassage. Er is echter ook aandacht voor een vitaliserende (oppeppende) behandeling, waarbij een diversiteit aan tapotages en pincements wordt behandeld. Aan het einde van deze praktische specialisatie wordt er een certificaat uitgereikt.

Accreditatie

Het NGS heeft 5 accreditatiepunten toegekend aan deze specialisatie voor de ‚ÄėWellness en sportmasseurs‚Äô.

Data

Gelaatsmassage

Specialisatie
Aanvang:
15/06/2024
Einde:
15/06/2024
Van:
10:00 - 16:00
Lesdag:
Zaterdag
Frequentie:
Eenmalig
Locatie:
Utrecht
Aantal lessen:
1 lesdag

Gelaatsmassage

Specialisatie
Aanvang:
09/11/2024
Einde:
09/11/2024
Van:
10:00 - 16:00
Lesdag:
Zaterdag
Frequentie:
Eenmalig
Locatie:
Utrecht
Aantal lessen:
1 lesdag

Kosten

Kosten
‚ā¨ 150,-

Inclusief theoretisch cursusmateriaal (full color), ondersteunende praktijkvideo, schrift, pen, jojoba-olie, certificaat en koffie/thee/water.

Betaalopties
Ca. één week voorafgaand aan de scholing ontvangt u van ons, per mail, een uitnodiging en factuur. In de uitnodiging is een betaalverzoek opgenomen. Via de link kunt u de betaling verrichten in uw eigen betaalomgeving. Voor een correcte verwerking van uw betaling in onze administratie, verzoeken wij u de betaling uitsluitend te verrichten door gebruik te maken van de betaallink in de uitnodiging. Tot die tijd hoeft u niets te doen.

Docenten

Inschrijven

Startmoment
Persoonsgegevens

Adresgegevens

Account aanmaken

Accounts die zijn aangemaakt vòòr 1 oktober 2023 zijn niet meer actief en met de lancering van de nieuwe website, automatisch komen te vervallen.

U dient (de eerste keer) een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Een volgende keer dient u eerst in te loggen om het inschrijfproces (sneller) te kunnen voltooien. In uw account kunt u uw opleidingshistorie bekijken, eerder verzonden facturen nogmaals downloaden en online content bekijken (indien van toepassing op uw scholing).

Het wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn.

Het wachtwoord moet minimaal 1 letter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 hoofdletter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 cijfer bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 speciaal karakter bevatten.

De 2 wachtwoorden komen niet overeen.

Notities
Afwijkende factuurgegevens

Waar zoek je naar?