Stoelmassage

Ben jij de gemotiveerde masseur/masseuse?

Inhoud

Tijdens deze scholing wordt een effectief behandelprotocol aangeleerd met als doel de cliënt te vitaliseren of te relaxeren. Dit alles in een relatief kort tijdsbestek van ca. 20 minuten. Aangezien de klassieke stoelmassage door de kleding heen wordt toegepast, zonder het gebruik van massage-olie, is deze massagevorm erg toegankelijk. Ook in het bedrijfsleven wordt stoelmassage al jaren succesvol ingezet om ziekteverzuim tegen te gaan.

Inhoud
Het grootste deel van de scholing staat in het teken van de praktijk. Theoretische ondersteuning met betrekking tot het afnemen van een goede anamnese voorafgaand aan de behandeling, om zowel de indicaties als contra-indicaties vast te stellen, is echter essentieel.

Bestaande (klassieke) massagetechnieken worden verder uitgebreid en therapeutische vaardigheden worden toegevoegd (o.a. mobilisaties, oscillaties, stretch- en pressietechnieken). Centraal staat de behandelregio rug/nek/schouder (incl. de arm en hand). Deze cursus is echter ook toegankelijk zonder vooropleiding en een goede kennismaking met de massagewereld!

Er wordt gewerkt met volle handen, maar ook met de ellebogen en duimen (o.a. op meridianen).

Na volledige presentie, het inleveren van 10 cliëntendossiers én een voldoende beoordeling voor de afsluitende praktijkopdracht, wordt het diploma ‘Stoelmassage’ uitgereikt.

Accreditatie

Het NGS heeft 15 accreditatiepunten toegekend aan deze scholing voor ‘Wellness-, Sport- en Sportzorgmasseurs’.

Data

Stoelmassage

Cursus
Aanvang:
16/11/2024
Einde:
14/12/2024
Van:
10:00 - 15:00
Lesdag:
Zaterdag
Frequentie:
Om de week
Locatie:
Udenhout (Tilburg)
Aantal lessen:
3 lesdagen

Kosten

Kosten
€ 375,-

Inclusief theoretisch cursusmateriaal (full color), schrift, pen, massage-olie, praktijkassessment, diploma en koffie/thee/water.

Betaalopties
Ca. één week voorafgaand aan de scholing ontvangt u van ons, per mail, een uitnodiging en factuur. In de uitnodiging is een betaalverzoek opgenomen. Via de link kunt u de betaling verrichten in uw eigen betaalomgeving. Voor een correcte verwerking van uw betaling in onze administratie, verzoeken wij u de betaling uitsluitend te verrichten door gebruik te maken van de betaallink in de uitnodiging. Tot die tijd hoeft u niets te doen.

Docenten

Inschrijven

Startmoment
Persoonsgegevens

Adresgegevens

Account aanmaken

Accounts die zijn aangemaakt vòòr 1 oktober 2023 zijn niet meer actief en met de lancering van de nieuwe website, automatisch komen te vervallen.

U dient (de eerste keer) een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Een volgende keer dient u eerst in te loggen om het inschrijfproces (sneller) te kunnen voltooien. In uw account kunt u uw opleidingshistorie bekijken, eerder verzonden facturen nogmaals downloaden en online content bekijken (indien van toepassing op uw scholing).

Het wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn.

Het wachtwoord moet minimaal 1 letter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 hoofdletter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 cijfer bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 speciaal karakter bevatten.

De 2 wachtwoorden komen niet overeen.

Notities
Afwijkende factuurgegevens

Waar zoek je naar?