Westerse LomiLomi massage (basis)

Praktische Hawaiiaanse massagetechnieken worden op een Westerse manier ge√Įnterpreteerd

Inhoud

LomiLomi massage vindt zijn oorsprong op Hawaii. De aldaar heersende natuurlijke elementen, zoals de vurige vulkanen, de levenslustige, energieke watervallen, de aanwezige wind en de stromende en golvende oceaan vormen de basis voor het belangrijkste uitgangspunt van de LomiLomi massage, namelijk ‚Äėharmonie in dynamiek‚Äô.

Inhoud
Praktische massagetechnieken, vanuit de Hawaiiaanse LomiLomi massage, worden op een Westerse manier ge√Įnterpreteerd. De integratie van de massagevaardigheden, uitgevoerd met de onderarmen en ellebogen, op spieren en spiergroepen, binnen de bestaande sportmassagebehandeling, staat centraal.

Tijdens deze ontspannende, harmonische, maar toch diepe massagevorm worden zowel afzonderlijke lichaamsdelen, alsook het gehele lichaam gemasseerd. Er worden vurige, lokale (spier)accenten gelegd en er wordt gezorgd voor een algemene, stromende ontspanning.

Hierbij wordt, onder andere, gebruik gemaakt van lange, vloeiende strijkingen, waarbij niet alleen de handen worden gebruikt, maar waarbij het accent vooral ligt op de onderarmen. Dit alles vanuit een optimale en moeiteloze werkhouding.

Het ontspannende karakter van de LomiLomi massage wordt vooral opgewekt doordat de verschillende massagetechnieken naadloos en stromend in elkaar overlopen, ze op diverse relaxerende manieren worden uitgevoerd en er wordt gewerkt met warme olie.

Dit alles leidt er toe dat vastzittende blokkades loskomen en spanningen kunnen wegvloeien. Het zenuwstelsel en het lichaam kunnen zo het eigen, natuurlijk ritme hervinden en een sprankelende, vurige, stromende, energieke en vitale staat van zijn is de Hawaiiaanse beloning. Tijdens deze praktische specialisatie wordt kort het theoretisch kader besproken en worden de basistechnieken aangeleerd. Er wordt gewerkt op de rug, nek-schouders, armen, benen én voeten. Vanzelfsprekend worden er ook lange, dynamische strijkingen aangeleerd die worden uitgevoerd vanaf de voet via de rug naar de hand en weer terug.

Aan het einde van deze specialisatie wordt er een certificaat uitgereikt en ben je in staat om je cli√ęnten, met de ruim 25 geleerde technieken, een heerlijke Westerse LomiLomi behandeling te geven.

Hierna is het mogelijk om deel te nemen aan de verdiepingsdag ‘Westerse LomiLomi massage II‘.

Data

Westerse LomiLomi massage (basis)

Specialisatie
Aanvang:
21/09/2024
Einde:
21/09/2024
Van:
10:00 - 17:00
Lesdag:
Zaterdag
Frequentie:
Eenmalig
Locatie:
Utrecht
Aantal lessen:
1 lesdag

Kosten

Kosten
‚ā¨ 150,-

Inclusief theoretisch cursusmateriaal (full color), schrift, pen, massage-olie, certificaat en koffie/thee/water.

Betaalopties
Ca. één week voorafgaand aan de scholing ontvangt u van ons, per mail, een uitnodiging en factuur. In de uitnodiging is een betaalverzoek opgenomen. Via de link kunt u de betaling verrichten in uw eigen betaalomgeving. Voor een correcte verwerking van uw betaling in onze administratie, verzoeken wij u de betaling uitsluitend te verrichten door gebruik te maken van de betaallink in de uitnodiging. Tot die tijd hoeft u niets te doen.

Docenten

Inschrijven

Startmoment
Persoonsgegevens

Adresgegevens

Account aanmaken

Accounts die zijn aangemaakt vòòr 1 oktober 2023 zijn niet meer actief en met de lancering van de nieuwe website, automatisch komen te vervallen.

U dient (de eerste keer) een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Een volgende keer dient u eerst in te loggen om het inschrijfproces (sneller) te kunnen voltooien. In uw account kunt u uw opleidingshistorie bekijken, eerder verzonden facturen nogmaals downloaden en online content bekijken (indien van toepassing op uw scholing).

Het wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn.

Het wachtwoord moet minimaal 1 letter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 hoofdletter bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 cijfer bevatten.

Het wachtwoord moet minimaal 1 speciaal karakter bevatten.

De 2 wachtwoorden komen niet overeen.

Notities
Afwijkende factuurgegevens

Waar zoek je naar?